Bustamante Gallego, Marian

Dokumentuak:
7 Erreferentzia
ORCID:
0000-0001-5067-6074
Filiazioak:
UPV/EHU
_

Bilatu dokumentuak

Dokumentu kopurua: 7

Erakutsi
Izenburua Egilea(k) Fitxategi mota Jakintza-arloak Erakundeak Urtea
Zehargaituz: gure esperientzia “iraunkortasuna eta gizarte-erantzukizuna” zeharkako gaitasun bezala lantzen metodologia aktibo eta kolaboratiboak erabiliz
  1. Edurne Simon Magro
  2. Itziar Txurruka Ortega
  3. Arrate Lasa Elgezua
  4. Jonatan Miranda Gomez
  5. Olaia Martinez Gonzalez
  6. Iñaki Etaio Alonso
  7. Idoia Larretxi Lamelas
  8. Igor Hernandez Ochoa
  9. Marian Bustamante Gallego
(Erakutsi gehiago +4)
Kapituluak eta ponentziak
  1. Didaktika
  2. Unibertsitatea
  3. Medikuntza
  1. UPV/EHU arg
2019
Lankidetasun-hezkuntza aktiboa zeharkako gaitasunak eskuratzeko: nutrizioa eta elikadura osasungarria unibertsitatetik gizartera hurbiltzen
  1. Victor Rodriguez Rivera
  2. Edurne Simon Magro
  3. Itziar Txurruka Ortega
  4. Idoia Labayen Goñi
  5. Arrate Lasa Elgezua
  6. Jonatan Miranda Gomez
  7. Olaia Martinez Gonzalez
  8. Iñaki Etaio Alonso
  9. Marian Bustamante Gallego
(Erakutsi gehiago +4)
Kapituluak eta ponentziak
  1. Pedagogia
  2. Osasuna
  3. Unibertsitatea
  1. UPV/EHU arg
2019
FODMAP urriko dieta eta haien erabilgarritasuna hesteko gaixotasunen maneiuan
  1. Edurne Simon Magro
  2. Itziar Txurruka Ortega
  3. Arrate Lasa Elgezua
  4. Jonatan Miranda Gomez
  5. Olaia Martinez Gonzalez
  6. Idoia Larretxi Lamelas
  7. Marian Bustamante Gallego
  8. Gesala Perez Junkera
  9. Virginia Navarro Santamaria
  10. Maialen Vazquez Polo
(Erakutsi gehiago +5)
Artikulua
  1. Medikuntza
  2. Osasuna
  1. EKAIA
2020
Maneiu estentsibopean ekoiztutako behor esnea abeltzaintza-dibertsifikazio moduan: Esnearen kalitatearen azterketa
  1. Luis Javier Rodriguez Barron
  2. Noelia Aldai Elkoro-Iribe
  3. Marian Bustamante Gallego
  4. Ana Blanco Doval
Kapituluak eta ponentziak
  1. Kimika
  2. Abeltzaintza
  3. Industria (Ekonomia)
  1. UEU arg
2021
Hezkuntza nutrizionala: gluten gabeko dieta segurua, orekatua eta inklusiboa
  1. Itziar Txurruka Ortega
  2. Arrate Lasa Elgezua
  3. Olaia Martinez Gonzalez
  4. Idoia Larretxi Lamelas
  5. Marian Bustamante Gallego
  6. Gesala Perez Junkera
  7. Virginia Navarro Santamaria
  8. Maialen Vazquez Polo
  9. Maialen Diez
  10. Jesús Salmerón Ejea
(Erakutsi gehiago +5)
Kapituluak eta ponentziak
  1. Medikuntza
  2. Osasuna
  1. UEU arg
2021
Jasangarritasuna unibertsitate graduetan lantzeko gida metodologikoa. Giza Nutrizioko eta Dietetikako Graduan garatutako esperientzia
  1. Edurne Simon Magro
  2. Itziar Txurruka Ortega
  3. Diego Rada Fernandez de Jauregi
  4. Arrate Lasa Elgezua
  5. Jonatan Miranda Gomez
  6. Olaia Martinez Gonzalez
  7. Iñaki Etaio Alonso
  8. Idoia Larretxi Lamelas
  9. Igor Hernandez Ochoa
  10. Marian Bustamante Gallego
  11. Virginia Navarro Santamaria
(Erakutsi gehiago +6)
Liburua
  1. Pedagogia
  2. Osasuna
  3. Unibertsitatea
  1. UPV/EHU arg
2021
Bitamina hidrosolubleak Euskal Herriko Mendiko Zaldia arrazako behorren esnean: Karakterizazioa eta edoskitzaroaren zeharreko eboluzioa
  1. Luis Javier Rodriguez Barron
  2. Noelia Aldai Elkoro-Iribe
  3. Marian Bustamante Gallego
  4. Ana Blanco Doval
Kapituluak eta ponentziak
  1. Natur Zientziak
  2. Kimika
  1. UEU arg
2023

Laguntzaileak

Euskaltzaindia logoa
Deustoko Unibertsitatea logoa
Euskla Herriko Unibertsitatea logoa
Mondragon Unibertsitatea logoa

Babesleak

Eusko Jaurlaritza - Kultura Saila logoa
Bizkaiko Foru Aldundia logoa

Inguma datu-baseak OAI 2.0 delakoa onartzen du, oinarrian https://www.inguma.eus/oai2 URLa duelarik.
Copyright © 2024 UEU