Bilatu dokumentuak
Iragazkiak
Egileak
Jakintza-arloak
Urteak
| Izenburua | Egilea(k) | Fitxategi mota | Jakintza-arloak | Erakundeak | Urtea |
|---|---|---|---|---|---|
| Biokimika | Irakasgaia | 2003 | |||
| Garapenaren eta kirolaren biokimika eta fisiologia | Irakasgaia | 2003 | |||
| Biokimika | Irakasgaia | 2005 | |||
| Biokimika eta garapenaren eta kirolaren fisiologia | Irakasgaia | 2005 | |||
| Idiazabal gaztaren ikerketa metagenomikoa: gaztagilearen eta heltze denboraren eragina mikrobiotan | Kapituluak eta ponentziak | 2021 | |||
| Zenbateraino eragiten diote bakterio-komunitateek esne gordineko gazten kalitateari eta kaltegabetasunari?: Idiazabal gaztaren kasua | Kapituluak eta ponentziak | 2023 | |||
| Intsektuak, etorkizuneko elikadura? | Artikulua | 2023 | |||
| Artisau-ingurunea, Idiazabal gaztaren mikrobiotaren gakoa | Kapituluak eta ponentziak | 2025 |
Inguma datu-baseak OAI 2.0 delakoa onartzen du, oinarrian https://www.inguma.eus/oai2
URLa
duelarik.
Copyright © 2024 UEU





