Recherche documents
Filtres
Classes
Auteurs
Domaine de connaissance
Années
Titre | Auteur(s) | Type de document | Domaine de connaissance | Organisations | Année |
---|---|---|---|---|---|
Zenbateraino eragiten diote bakterio-komunitateek esne gordineko gazten kalitateari eta kaltegabetasunari?: Idiazabal gaztaren kasua | Chapitres et actes | 2023 | |||
Intsektuak, etorkizuneko elikadura? | Article | 2023 | |||
Idiazabal gaztaren ikerketa metagenomikoa: gaztagilearen eta heltze denboraren eragina mikrobiotan | Chapitres et actes | 2021 | |||
Biokimika | Sujet | 2005 | |||
Biokimika eta garapenaren eta kirolaren fisiologia | Sujet | 2005 | |||
Biokimika | Sujet | 2003 | |||
Garapenaren eta kirolaren biokimika eta fisiologia | Sujet | 2003 |
Inguma datu-baseak OAI 2.0 delakoa onartzen du, oinarrian https://www.inguma.eus/oai2
URLa
duelarik.
Copyright © 2024 UEU