Buscar documentos
Filtros
Autores
Áreas de conocimiento
Años
| Título | Autor(es) | Tipo de documento | Áreas de conocimiento | Organizaciones | Año |
|---|---|---|---|---|---|
| Biokimika | Asignatura | 2003 | |||
| Garapenaren eta kirolaren biokimika eta fisiologia | Asignatura | 2003 | |||
| Biokimika | Asignatura | 2005 | |||
| Biokimika eta garapenaren eta kirolaren fisiologia | Asignatura | 2005 | |||
| Idiazabal gaztaren ikerketa metagenomikoa: gaztagilearen eta heltze denboraren eragina mikrobiotan | Capítulos y ponencias | 2021 | |||
| Zenbateraino eragiten diote bakterio-komunitateek esne gordineko gazten kalitateari eta kaltegabetasunari?: Idiazabal gaztaren kasua | Capítulos y ponencias | 2023 | |||
| Intsektuak, etorkizuneko elikadura? | Artículo | 2023 | |||
| Artisau-ingurunea, Idiazabal gaztaren mikrobiotaren gakoa | Capítulos y ponencias | 2025 |
Inguma datu-baseak OAI 2.0 delakoa onartzen du, oinarrian https://www.inguma.eus/oai2
URLa
duelarik.
Copyright © 2024 UEU





