E bitaminaren gehikuntza urdail-hesteetako in vitro digestioan: efektu antioxidatzailea edo prooxidatzailea?

Article

Author(s):
Nieva Echevarria, Barbara, Goikoetxea Oses, Encarnacion, Guillen Loren, Maria Dolores
Year:
2018
Organizations:
EKAIA (Magazine)
Number:
34
First-page:
83
Last-page:
98
UDC:
61
Knowledge-areas:
Medikuntza, Natur Zientziak
DOI:
http://doi.org/10.1387/ekaia.19720
View:
www.ehu.eus

Contributors

Euskaltzaindia logoa
Deustoko Unibertsitatea logoa
Euskla Herriko Unibertsitatea logoa
Mondragon Unibertsitatea logoa

Sponsors

Eusko Jaurlaritza - Kultura Saila logoa
Bizkaiko Foru Aldundia logoa

Inguma datu-baseak OAI 2.0 delakoa onartzen du, oinarrian https://www.inguma.eus/oai2 URLa duelarik.
Copyright © 2024 UEU