Bakailao-gibel olio fresko eta oxidatuaren urdail-hesteetako in vitro digestioa: BSA eta BHTren propietate antioxidatzaileen eta azken honetatik eratorritako metabolitoen azterketa

Article

Auteur(s):
Nieva Echevarria, Barbara, Goikoetxea Oses, Encarnacion, Guillen Loren, Maria Dolores
Année:
2020
Organisations:
EKAIA (Magazine)
Numéro:
38
Première page:
183
Dernier page:
198
CDU:
61
Domaine de connaissance:
Medikuntza, Natur Zientziak
DOI:
https://doi.org/10.1387/ekaia.20863
Voir:
ojs.ehu.eus

Contributeurs

Euskaltzaindia logoa
Deustoko Unibertsitatea logoa
Euskla Herriko Unibertsitatea logoa
Mondragon Unibertsitatea logoa

Sponsors

Eusko Jaurlaritza - Kultura Saila logoa
Bizkaiko Foru Aldundia logoa

Inguma datu-baseak OAI 2.0 delakoa onartzen du, oinarrian https://www.inguma.eus/oai2 URLa duelarik.
Copyright © 2024 UEU